Overslaan naar content

ZZP Hypotheekadviseur

Remote
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Operatie

Functieomschrijving

We willen dat iedereen in Nederland de best mogelijke hypotheek heeft. Ons team bestaat uit meer dan 30 Fritsers die dagelijks Frits beter, slimmer, klantvriendelijker, bekender en leuker maken. Dat doen we samen. We dagen elkaar uit en staan voor elkaar klaar. Zo maken we die ambitie werkelijkheid. Wij zijn Frits.


Wat je van ons kunt verwachten

Wij helpen je graag goed op weg. Daarom zorgen wij ervoor dat de leads die je binnenkrijgt, van hoge kwaliteit zijn. Je helpt klanten om hen zo goed mogelijk inzicht te krijgen in de mogelijkheden. Met de hulp van onze slimme software. Die berekent alles in no-time en denkt meerdere scenario’s voor je uit. Zo kun jij je focussen op de klant.

Flexibiliteit is belangrijk. Je bent vrij om zelf je agenda in te delen en je uren te bepalen. Wil je naast je werk ook eigen klanten adviseren? Ga ervoor. Zelf kiezen waar je werkt? Jij bepaalt. En ga je op vakantie? Dan is er een team Fritsers die je klanten tijdelijk kunnen overnemen.


Waarom je bij ons past

Je houdt ervan om grenzen te verleggen. En ook van nieuwe dingen leren. Je levert graag mooie resultaten en zet alles op alles om klanten goed te helpen. Je werkt makkelijk samen en ziet niet snel dingen over het hoofd. Klinkt bekend? Dan voel je je hier als een vis in ‘t water.

Wat wij van je vragen

  • Je werkt al minimaal twee jaar als adviseur.

  • Je hebt ervaring met klanten uit verschillende situaties. Denk aan starters, verhuizers, oversluiters of ondernemers.

  • Je hebt up-to-date WFT’s op zak.


Diversiteit & Inclusiviteit

Bij Frits is iedereen welkom. We vinden het superbelangrijk dat de werkomgeving van iedere Fritser veilig voelt en inclusief is. Onafhankelijk van wie je bent of waar je vandaan komt. Diversiteit maakt ons juist sterker, beter en zorgt ervoor dat we een open en heldere blik hebben. Om dit te behouden hebben we een sollicitatieprocedure opgezet waar iedereen gelijke kansen krijgt om aangenomen te worden. Welkom bij de Frits Family.


Extra informatie

Beloningsmodel

Bij Frits werken we met een beloningsmodel dat net even anders is. Zo krijg je bij ons geen uurtarief of stukloon maar word je betaald per fase: zo hebben we een oriëntatie-, advies- en bemiddelingsfase. Aan het einde van de maand berekent Frits hoeveel afgeronde fases je kunt factureren. Daarna hoef jij alleen nog de factuur te sturen: lekker makkelijk.

Het is natuurlijk ook fijn om concreet te weten wat je gaat verdienen. Per finaal akkoord verdien je gemiddeld EUR 640. De meeste zzp’ers die fulltime voor ons werken, sluiten gemiddeld 14-16 hypotheken per maand af. Afhankelijk van hoeveel je werkt, heb je zo een idee van wat je kunt verdienen.


Beschikbaarheid

Je bent vrij om je eigen uren in te delen en te bepalen waar je werkt. Op ons kantoor of liever thuis: wat jij het fijnst vindt. Het is wel belangrijk dat je minimaal 24 uur per week beschikbaar bent.


Fritser aan ‘t woord

Benieuwd naar het verhaal van een toekomstige collega? Marilyn werkt ook als zzp adviseur bij Frits! Je leest haar verhaal hier.


Remote
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Operatie

of